dermaOXY

Ønsker du at købe produkter er du velkommen til at sende mig en mail kosmetolog@hindsbol.dk eller ringe 26273774 – så kan jeg gøre det klar til dig i butikken.
Jeg sender /leverer også gerne – gratis ved køb over 500kr.

Day Protecting Cream – kr. 400
DermaOXY day Cream anvendes til daglig beskyttelse mod fugttab. Cremens indhold af hyaluronsyre binder fugten i huden og supplerer hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Cremen indeholder desuden vitaminer og mineraler, der medvirker til binding af fugt i huden og øger hudens oxygenoptagelse. Der er bla. tilsat grøn te for den opstrammende effekt.
Sammen med DermaOXY Hydra Cream får din hud al den fugt og næring den har brug for, og du vil opleve at din hud bliver sundere og friskere.
Cremen er egnet til alle hudtyper

Hydra Moisturizing Cream – kr. 400
Hydra Moisturizing Cream er udviklet med det formål at tilføre huden øjeblikkelig fugt. De to Hyaluron-komponenter arbejder sammen om at tilføre fugt og samtidig beskytte huden mod tab af fugt. Det høje indhold af Hyaluronsyre øher hudens elaasticitet og minimerer derfor rynker og linjer. Brugen af Hydra fremmer samtidig kollagenproduktionen, og er særligt effektiv tilaldrende hud. Uanset hudtype og alder anbefales Hydra som et ekstra fugtboost.
Hydra Cream er tilsat et vitaminkompleks, som øger hudens tykkelse og gør den mere modstandsdygtig.
Hydra Cream bruges morgen og aften under dag og og nat creme.
Hydra Cream er egnet til alle hudtyper

Night Relaxing Cream – kr. 400
Night Relaxing Cream er en nærende og genopbyggende creme. Cremen anvendes hver aften og genopbygger i sammenæng med oxygenbehandlingen hudens struktur. Cremen reducerer rynker og stimulerer produktionen af kollagen. Cremen har et højt indhold af hyaluronsyre for at fugte huden, og er derudover tilsat Q10, vitamin E og grøn te for at forøge hudens naturlige energi og give en opstrammende effekt.
Cremen har et højt indhold af vitaminer, som beskytter mod fugttab og efterlader huden elastisk og med gendannet kollagen. Cremen indeholder desuden SYN-ake peptiden, som har en muskelafslappende effekt og er derigennem yderst effektiv mod linjer og rynker.
Cremen er egnet til alle hudtyper

Eye Firming Cream – kr. 400
Eye Firming Cream reducerer fine rynker omkring øjnene, tilfører og genopbygger hudens fugtballance. Cremen er tilsat det særdeles aktive vitamin K der aktivt reducerer mørke områder omkring øjet, ved hjælp af øget blodgennemstrømning og styrkelse af kapilærerne.
Bruges morgen og aften.
Cremen er egnet til alle hudtyper

X-Link Collagen Cream – kr. 400
X-Link Collagen V´Cream er en nærende og genopbyggende creme. Cremen reducerer rynker og har focuspå genopbygningen af kollagen fibrene, med en “cross-linked” Hyaluron for den fugtgivende effekt. Dette sikrer også en exceptioneløget optagelse af fugt i dermis, sammen med de kendte Hyaluron komponenter, udnyttes “cross-linked” til at binde alle Hyaluron komponenterne sammen. Resultatet er op til 5 gange mere fugt i cellestrukturen. Den fugtbindende effekt frigives over tid.
Anvendes morgen og aften og genopbygger sammen med oxygenbehandlingen hudens struktur.
Cremen er egnet til alle hudtyper

Intensive Anti-Age Serum – kr. 499
Intensive Anti-Age Serum her et højt indhold af Hyaluronsyre, algeekstrakt og SYN-AKE peptiden, der i kombination med de øvrige ingredienser aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden: SYN-AKE peptiden virker afslappende, forebyggende og mindsker derfor dannelsen af nye rynker.
Intensive Anti-Age Serum er udviklet til at understøtte og forlænge effekten afoxygenbehandlingen
Cremen er egnet til alle hudtyper

X-Link Eye Lift Gel – kr. 400
X-Link Eye Lift Gel forynger og udglatter det epidermale hudlag omkring øjet synligt på 7 dage. Fine linjer og og mørke rande reduceres markant, med peptider og fugt booster hudlaget. Beskytter mod nedbrydningen af collagen så de denvinder styrke og dermed reducerer posedannelse under øjet.
Huden omkring øjet vil efter 7 dages brug vil vil linjer og rynker være reduceret, og efter 14 dage virke lysere.
Anvendes morgen og aften
Cremen er egnet til alle hudtyper

X-Link Collagen Care Serum – kr. 499
X-Link Collagen Care Serum er en effektiv fugt booster, med en effektiv opstrammende effekt.
Huden får en fastere og mere fyldigt udtryk indenfor 2 uger.
Serum er opbygget , så den bidrager til aktivering af celleopbygningen specielt på de lodrette linjer i ansigtet. Serum aktiverer cellefornyelsen, hvorved cellerne boostes og genopbygges med egen styrke.
Cremen er egnet til alle hudtyper

Facewash – kr. 179
Facewash er sammensat af ingredienser med et aktivt afrensende effekt, der effektivt fjerner fedtstoffer, snavs og make-up. Med udtræk af bark fra hvid pil er der en naturlig forekomst salicylsyre der virker exfolierende.
Facewash har anti-inflamatoriske egenskaber og virker beroligende på irriteret hud.
Facewash er egnet til alle hudtyper

Exfoliation Scrub – kr. 269
Mild peeling med nærende ingredienser. Fjerner effektivt døde hudceller og efterlader din hud blød og sund. Indeholder abrikoskerne-mel, hybenkerne-mel og pulveriserede mandelskaller, avocadoolie, nøddeolie, gulerodsolie. giver en lækker mild scrub, der nærer, renser og genopbygger.
Exfoliation Scrub er egnet til alle hudtyper

Ønsker du at købe produkter er du velkommen til at sende mig en mail kosmetolog@hindsbol.dk eller ringe 26273774 – så kan jeg gøre det klar til dig i butikken.
Jeg sender /leverer også gerne – gratis ved køb over 500kr.