Produkter

I mine ansigtsbehandlinger bruger jeg produkter fra Darphin og Nimue

Skønhedens Haute Couture

Pierre Darphin åbnede i 1958 et eksklusivt skønhedsinstitut i Paris og revolutionerede den professionelle skønhedsindustri med sin banebrydende nytænkning.

Produkter baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler, individuelle behandlinger tilpasset til hver enkelt kunde, og en holistisk tro på, at skønhed kommer indefra, og at man er smuk, hvis man føler sig smuk.

I dag er Pierre Darphins holistiske tro stadig hjertet i Darphin produkterne.

Der udvikles og forskes konstant i fremstilling af højaktive, resultatskabende, forkælende og plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende, og disse kombineres med de fineste, reneste essentielle planteolier og plante ekstrakter. Kun de fineste slipper igennem nåleøjet.

Dette gør, at både Darphins produkter og behandlinger er unikke og tilpasses hver enkelt med et skræddersyet hudplejeprogram. Derfor opnår du optimal effekt, et smukt og sundt udseende og øget velvære.

Se produkter fra Darphin her

Nimue – den nye geeration af derma-cosmoceutisk hudpleje

Nimue produktsortiment blev oprindeligt udviklet (tilbage i 1994) rettet mod det medicinske marked, hovedsageligt til forberedende og opfølgende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer.

Nimue er legendarisk for sine banebrydende innovationer, resultater og produktformularer i verdensklasse, basseret på effektiv kombination, koncentration og styrke af særlige ingredienser med videnskabelig dokumenterede indsluser de aktive ingredienser optimalt.

Nimue er kendt for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hudsygdomme og tilstande. Behandlingernes formuleringer, leverer optimale koncentrationer af farmaceutisk kvalificerede ingredienser, effektive antioxidanter, peptider og andre aktive ingredienser.

Se produkterne fra Nimue her

I mine oxygenbehandlinger bruger jeg produkter fra DermaOXY


DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valg af ingredienser som alle gør en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Der bliver kun udvalgt og sammensat råmaterialer, der har dokumenteret anti-ageing effekt med fokus på reduktion af rynker og linjer for at opnå en generalt sundere hud.
DermaOXY er en nærende og effektiv hudplejeserie, som sammen med oxygenbehandlingen giver et effektivt og synligt resultat efter første behandling.
Alle DermaOXY hudplejeprodukter, til profesionelt brug såvel som til hjemmepleje er produceret og testet i Danmark

Se produkter fra DermaOXY her

I mine voksbehandlinger bruger jeg voks fra Perron Rigot

Perron Rigot™ anses for en global pioner inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, også kaldet HOT WAX, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur.  I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for voks og er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England.

Se plejeprodukter til eftervoks her

Sun Soul solcremer og aftersun fra Comfort Zone

Sun Soul fra Comfort Zone er avancerede beskyttende solprodukter, der mindsker risiko for solskoldning,
og derved forebygger de celleskader som solen kan forårsage.
Her finder du produkter beskytter ved solbadning, plejer og reparerer efter soleksponering, og forlænger den gyldne kulør. 
De indeholder bla. ARGANOLIE er den ultimative antioxidant der reparerer, nærer og fugter. Parfumefri.
Solcreme der ikke fedter og findes både til børn og voksne.

Se solprodukterne her

Mii Make-up

Mii er et professionelt makeup brand lanceret i 2011 i England og er i dag i mere en 20 lande.  Mii er fyldt med aktive ingredienser som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Se make-up her