Produkter

I,  mine ansigtsbehandlinger bruger jeg produkter fra Darphin og Comfort Zone

Skønhedens Haute Couture

Pierre Darphin åbnede i 1958 et eksklusivt skønhedsinstitut i Paris og revolutionerede den professionelle skønhedsindustri med sin banebrydende nytænkning.

Produkter baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler, individuelle behandlinger tilpasset til hver enkelt kunde, og en holistisk tro på, at skønhed kommer indefra, og at man er smuk, hvis man føler sig smuk.

I dag er Pierre Darphins holistiske tro stadig hjertet i Darphin produkterne.

Der udvikles og forskes konstant i fremstilling af højaktive, resultatskabende, forkælende og plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende, og disse kombineres med de fineste, reneste essentielle planteolier og plante ekstrakter. Kun de fineste slipper igennem nåleøjet.

Dette gør, at både Darphins produkter og behandlinger er unikke og tilpasses hver enkelt med et skræddersyet hudplejeprogram. Derfor opnår du optimal effekt, et smukt og sundt udseende og øget velvære.

Se produkter fra Darphin her

 

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma, som en professionel hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter. Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af Comfort Zones og det er med hans baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker og hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør at Comfort Zone er et brand i konstant udvikling.

Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder.

Comfort Zone samarbejder løbende med et team af behandlere, læger og forskere, så hver hudplejeløsning er den mest innovative og effektive til et konkret behov, både i de rituelle behandlinger og i resultater på hudpleje. Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er Comfort Zone yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed of behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk.

Comfort Zones behandlinger handler om at ære huden og kroppen og om den rolle behandleren har. Der er nøglen til skønhedsbalance – huden og kroppens sundhed.

 

I mine oxygenbehandlinger bruger jeg produkter fra DermaOXY


DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valg af ingredienser som alle gør en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Der bliver kun udvalgt og sammensat råmaterialer, der har dokumenteret anti-ageing effekt med fokus på reduktion af rynker og linjer for at opnå en generalt sundere hud.
DermaOXY er en nærende og effektiv hudplejeserie, som sammen med oxygenbehandlingen giver et effektivt og synligt resultat efter første behandling.
Alle DermaOXY hudplejeprodukter, til profesionelt brug såvel som til hjemmepleje er produceret og testet i Danmark

Se produkter fra DermaOXY her

I mine voksbehandlinger bruger jeg voks fra Perron Rigot

Perron Rigot™ anses for en global pioner inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, også kaldet HOT WAX, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur.  I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for voks og er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England.

Se plejeprodukter til eftervoks her

Sun Soul solcremer og aftersun fra Comfort Zone

Sun Soul fra Comfort Zone er avancerede beskyttende solprodukter, der mindsker risiko for solskoldning,
og derved forebygger de celleskader som solen kan forårsage.
Her finder du produkter beskytter ved solbadning, plejer og reparerer efter soleksponering, og forlænger den gyldne kulør. 
De indeholder bla. ARGANOLIE er den ultimative antioxidant der reparerer, nærer og fugter. Parfumefri.
Solcreme der ikke fedter og findes både til børn og voksne.

Se solprodukterne her

Mii Make-up

Mii er et professionelt makeup brand lanceret i 2011 i England og er i dag i mere en 20 lande.  Mii er fyldt med aktive ingredienser som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Se make-up her