Sun Soul SPF

s

SUN SOUL FACE & BODY CREAM SPF 50 – kr. 245
Anti-aging solcreme til ansigt og krop – 200 ml. En vandafvisende ansigts- og kropscreme med meget høj UVA- og UVBbeskyttelse. Anbefales til starten af sommeren til lyse hudtyper. Den høje solbeskyttelse, kombineret med aktive anti-age ingredienser, gør den ideel til at bevare hudens skønhed samt forhindre fremkomsten af pigmentpletter. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 62% ingredienser af naturlig oprindelse. Den silkebløde, ikkefedtende konsistens er nem at fordele og absorberes hurtigt uden at efterlade hvide mærker.

SUN SOUL KIDS FACE & BODY SPRAY SPF 50 – kr. 245
Vandafvisende solspray til ansigt og krop med meget høj UVA- og UVB-beskyttelse. Nem at applicere, parfumefri og perfekt til børns sarte hud. Nærer og beskytter uden at efterlade huden med en fedtet fornemmelse. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 66% ingredienser af naturlig oprindelse. Den ikke-fedtende konsistens er ultralet og bliver hurtigt absorberet, hvilket gør produktet nemt og behageligt at bruge.

SUN SOUL BODY SPRAY MILK, SPF 30 – kr. 225
Vandafvisende solspray til kroppen med mellem og høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med aktive anti-age ingredienser, der gør produkterne ideelle til bevaring af hudens skønhed. Den ultralette, ikke-fedtende konsistens absorberes hurtigt af huden og gør produkterne nemme og behagelige at bruge. Velegnet til lysere hudtoner, der nemt bliver forbrændt. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone. 72% ingredienser af naturlig oprindelse.

SUN SOUL FACE CREAM SPF 30 – kr. 195
Anti-age solcreme til ansigtet. Vandafvisende solcremer til ansigtet med mellem og høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med anti-age og antioxidant aktive ingredienser, der bevarer hudens skønhed og forhindrer dehydrering og fotoældning. 72% ingredienser af naturlig oprindelse.

SUN SOUL AFTERSUN BODY CREAM – kr. 225
Blød, forfriskende after-sun creme til kroppen. Hjælper med at reparere og revitalisere huden efter solbadning. Beriget med anti-aging, lindrende og blødgørende aktive ingredienser, der genopretter hudens fugtniveau samt lindrer rødme. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 85% ingredienser af naturlig oprindelse. Den ikke-fedtende konsistens bliver hurtigt absorberet og gør produktet nemt og behageligt at bruge.