Produkter

I mine ansigtsbehandlinger bruger jeg produkter fra Darphin

Skønhedens Haute Couture

Pierre Darphin åbnede i 1958 et eksklusivt skønhedsinstitut i Paris og revolutionerede den professionelle skønhedsindustri med sin banebrydende nytænkning.

Produkter baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler, individuelle behandlinger tilpasset til hver enkelt kunde, og en holistisk tro på, at skønhed kommer indefra, og at man er smuk, hvis man føler sig smuk.

I dag er Pierre Darphins holistiske tro stadig hjertet i Darphin produkterne.

Der udvikles og forskes konstant i fremstilling af højaktive, resultatskabende, forkælende og plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende, og disse kombineres med de fineste, reneste essentielle planteolier og plante ekstrakter. Kun de fineste slipper igennem nåleøjet.

Dette gør, at både Darphins produkter og behandlinger er unikke og tilpasses hver enkelt med et skræddersyet hudplejeprogram. Derfor opnår du optimal effekt, et smukt og sundt udseende og øget velvære.

Se produkter fra Darphin her

I mine oxygenbehandlinger bruger jeg produkter fra DermaOXY


DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valg af ingredienser som alle gør en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Der bliver kun udvalgt og sammensat råmaterialer, der har dokumenteret anti-ageing effekt med fokus på reduktion af rynker og linjer for at opnå en generalt sundere hud.
DermaOXY er en nærende og effektiv hudplejeserie, som sammen med oxygenbehandlingen giver et effektivt og synligt resultat efter første behandling.
Alle DermaOXY hudplejeprodukter, til profesionelt brug såvel som til hjemmepleje er produceret og testet i Danmark

Se produkter fra DermaOXY her

I mine voksbehandlinger bruger jeg voks fra Perron Rigot

Perron Rigot™ anses for en global pioner inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, også kaldet HOT WAX, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur.  I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for voks og er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England.